Sweet and cheap :) Book at hostels Split backpackers!

Jezik:

Naši Prijatelji & Partneri

Naši prijatelji u Zagrebu

chillout hostel

Novootvoreni hostel smješten U SAMOM CENTRU ZAGREBA udaljen samo 1 minutu šetnje po glavnoj gradskoj ulici (ilica) do glavnog trga (trg bana jelačića).
Novo uređen i moderno dizajniran hostel otvoren 0-24h, gdje se možete opustiti, spavati i odmarati na čistoj posteljini, istuširati se, jesti tradicionalna jela u restoranu, surfati, uživati u šalici kave i upoznati ekipu iz cijeloga svijeta i u isto vrijeme uživati u PRIHVATLJIVIM CIJENAMA koje štede novac za zabavu.

Naši prijatelji u Zadru

drunken monkey

Drunken Monkey je čist, udoban i siguran hostel, koji se nalazi u mirnom susjedstvu Zadra - Arbanasi. Idealno je pozicioniran samo nekoliko minuta udaljen od stare gradske autobusne stanice, te slikovite Kolovare šetnice. Sve što Zadar ima za ponuditi je u dohvatu ruke.....

Naši prijatelji u Hvaru

villa marija

Villa Marija pruža smještaj tokom cijele godine u udobnim i skladno uređenim apartmanima s pogledom na more. Uz piće dobrodošlice, dobit ćete mapu grada i sve potrebne informacije o restoranima, plažama, što posjetiti i gdje izaći. Moderno dizajnirani i osmišljeni za vašu udobnost, apartmani imaju mogućnost korištenja bežičnog interneta, TV/SAT, klime i centralnog grijanja. Apartmani imaju poseban ulaz, balkon ili terasu, a kuhinja je potpuno opremljena uz mogućnost korištenja roštilja.

Naši prijatelji u Dubrovniku

backpackers club

Dubrovnik Backpackers Club je smješten na poluotoku Lapad, u području plaže u Dubrovniku, u ekskluzivnom prostoru za turiste - Lapad i Babin Kuk. Hostel ima pogled na more, te je samo pet do deset minuta hoda do prekrasne šljunčane plaže, ugodne šetnice s rekreacijskim sadržajima, caffe barovima, pubovima, restoranima i shopping centarima.

Naši prijatelji u Sarajevu

hostel doctor house

U DOKTOROVOJ KUĆI gostoprimstvo smatramo vrlo bitnim dijelom.Kroz sve usluge koje nudimo, trudimo se povezati vas direktno sa lokalnim umjetnicima, rukotvorinama, domaćim prehrambenim proizvodima kao i poslovnim kontaktima u svrhu podsticanja lokalne zajednice i ekonomije. Dočekat će vas udoban krevet, čista kuća, prelijep pogled i nasmijano osoblje koje je spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naši prijatelji u Budimpešti

backpackers club

FunkNBunk does not aim to be a 'normal' hostel. FunkNBunk is more of a social community than just a place to stay. Embracing chilled out living room vibes. We are famous for our delicious and sociable, candlelit dinner-parties. Our staff will act as your first friends in Budapest Hostel, showing you the best places to go. Not only this, we enjoy a very central location a short stroll from all the main places you will want to visit during your stay.

Tweet